Carolina Keittiö

Arkesi on yksilöllistä – miksi kotisi olisi mitään muuta?

Koti on arjen kiintopiste, jonka ratkaisujen tulee helpottaa elämää, oli käyttäjänä sitten ruuhkavuosiaan elävä lapsiperhe, omasta rauhasta nauttiva pariskunta tai sinkku.

Kun valitset Carolina Keittiön, et valitse pelkästään laadukkaita kiintokalusteita kodin kaikkiin tarpeisiin. Mukana tulee kolmenkymmenen vuoden kokemuksemme ja näkemyksemme siitä, mikä toimii suomalaisessa arjessa – uusimpia trendejä ja ratkaisuja unohtamatta!

 

Toimiva ja kaunis koti kaikille suomalaisille

Olemme tarjonneet laadukkaita ja toimivia kalusteratkaisuja suomalaisiin koteihin vuodesta 1992.

 

Yrityksemme toimii Kauhavalla, Kortesjärven keskustassa, mutta toiminta-alueemme kattaa tarvittaessa koko Suomen. Tarjoamme yksilöllisiä kiintokalusteratkaisuja koteihin ja yrityksiin suunnittelusta asennukseen.

 

Suunnittelemme uudis- ja remonttikohteisiin mm. keittiöt, kylpyhuoneet ja WC- tilat, komerot ja eteisryhmät ja säilytysjärjestelmät.

 

Ota yhteyttä, käytössäsi on alan ammattilaisia, joilla on useiden vuosien kokemus erilaisista kalusteratkaisuista.

Ota yhteyttä

 


 

 

NÄIN KALUSTAMME UNELMAKOTISI

SUUNNITTELU 

Kun otat meihin yhteyttä, sovimme mieluusti aina tapaamisen, jonka aikana haluamme kuulla sinun tarpeistasi ja toiveistasi. Niiden pohjalta suunnittelemme sinulle toimivimman ratkaisun. Showroomillamme voit inspiroitua mallikokonaisuuksistamme.

Voimme tehdä suunnitelmat omista mitoistasi esim. pohjakuvien perusteella, mutta kauttamme hoituvat myös mittauspalvelut kohteessa. Joka tapauksessa teemme aina tarkistusmittauksen kohteessa ennen kalusteiden valmistamista, jotta lopullinen tuote sopii kohteeseen varmasti.  

VALMISTUS

Valmistamme kalusteet kotimaisista laadukkaista ja testatuista materiaaleista tehtaallamme Kortesjärvellä. Monipuoliset runkovärit takaavat, että voimme tarjota jokaiseen makuun ja kokonaisuuteen sopivat kalusteet.

 

Ovet, helat, altaat ja kodinkoneet tulevat kotimaisilta laatukumppaneiltamme.

ASENNUS 

Ammattilaisemme asentavat keittiö- tai muut kalusteesi sovittuna aikana. Tarvittaessa hoidamme myös vanhojen kalusteiden purkamisen puolestasi. Työmaan loppusiivouksen huolehdimme asianmukaisesti ja vastuullisesti – kierrätystä unohtamatta.

 

Voit tilata meiltä kalusteet tietenkin aina myös ilman asennusta! 

 

 


Kortesjärvellä

Avoinna arkisin 8 - 16
Muina aikoina sopimuksen mukaan
Jääkärintie 22
010 348 3220

 


 
Lapualla

Avoinna arkisin (Ma-Ti-Ke) 9-17

Muina aikoina sopimuksen mukaan

Asemakatu 2

010 348 3225

 

 

 

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito