Carolina Keittiö

Räätälöidyt kalusteet kaikkiin tiloihin

Suunnittelemme, valmistamme ja asennamme kaapit, komerot, tasot ja kaikki kiintokalusteet koteihin ja toimitiloihin – esimerkiksi eteiseen, kodinhoitohuoneeseen ja lastenhuoneeseen. Meiltä saat myös laadukkaat kodinkoneet sekä ensiluokkaiset lasiovet kotimaisilta valmistajilta.

Olitpa tekemässä remonttia tai rakentamassa uutta, me tarjoamme sinulle viimeiseen asti mietityn kokonaisratkaisun, jonka yksityiskohdat näyttävät upealta ja toimivat oikeassa arjessa.

 

 

Toimivat kalusteratkaisut
joka tilaan ja tyyliin

 

 

 

Eteisen säilytysratkaisuilla hyvä ensivaikutelma

Miltä sinun kotisi näyttää vieraalle? Järkevä ja laadukas säilytysratkaisu auttaa pitämään eteisen siistinä ja myös näyttää hyvältä pitkään. Meiltä saat laadukkaat eteisen kaapit ja muut ratkaisut vaatteiden ja asusteiden säilytykseen – valmiiksi mietittynä ja tarvittaessa myös asennettuna.

 

Pienen eteisen vaatesäilytys

Kun eteisessä on niukasti tilaa, vaatesäilytyksen suunnittelun tärkeys ja älykkäät ratkaisut korostuvat entisestään. Autamme suunnittelemaan ja toteuttamaan säilytyskokonaisuuden, jolla maksimoidaan käytettävissä oleva tila. Esimerkiksi liukuovikaappi sopii moneen eteiseen, sillä oven avautumiseen ei tarvita ylimääräistä tilaa. Jos valitset lisäksi liukuovikaapin peilillä, saat niukkoihin neliöihin lisätilan tuntua ja voit tarkistaa vielä ulkonäkösi ennen ulos lähtöä. Meiltä saat toimintavarmat ja kestävät liukuovikaapit eteiseen.

Kodinhoitohuoneen kalusteet

Kodinhoitohuone on tärkeä osa toimivaa arkea – ja toimivuus onkin kodinhoitohuoneen prioriteetti numero yksi. Mihin sijoitetaan pyykkikaappi, siivouskaappi, pyykinpesukone ja kuivausrumpu? Jos tilaa on niukasti, olisiko kuivaava pesukone hyvä valinta?

Me autamme tilan suunnittelussa ja sopivien materiaalien valinnoissa.

 

Kodinkoneet tarjoaa:

Lastenhuoneen säilytyskalusteet

Lastenhuoneen säilytysratkaisuissa korostuvat kestävät materiaalit ja helppo puhdistettavuus. Koska lapset kasvavat nopeasti, on hyvä huomioida, että ratkaisut kasvavat ja muuttuvat lapsen mukana.

 

Me autamme ottamaan huomioon kaiken tarpeellisen ja tarjoamme lastenhuoneen kalusteratkaisut, joita et olisi välttämättä itse osannut ajatellakaan!

 

Kotimaiset laatukumppanimme

       

 


Kortesjärvellä

Avoinna arkisin 8 - 16
Muina aikoina sopimuksen mukaan
Jääkärintie 22
010 348 3220

 


 
Lapualla

Avoinna arkisin (Ma-Ti-Ke) 9-17

Muina aikoina sopimuksen mukaan

Asemakatu 2

010 348 3225

 

 

 

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito