Carolina Keittiö

Arkeesi räätälöidyt keittiökalusteet

Suunnittelemme, valmistamme ja asennamme keittiön kaapit, keittiötasot, saarekkeet ja kaikki keittiön kiintokalusteet. Meiltä saat myös laadukkaat kotimaiset kodinkoneet.

Olitpa tekemässä keittiöremonttia tai rakentamassa uutta, Carolina Keittiöltä saat viimeiseen asti mietityn kokonaisratkaisun, jonka yksityiskohdat palvelevat arkeasi laadukkaasti.

 

 

Keittiökalusteet joka tyyliin

Haaveiletko modernista, ajattomasta, maalaisromanttisesta vai vaikkapa skandinaavisesta keittiöstä? Meillä toiveistasi tulee totta.

 

<b>keittio-131_rgb</b>
<b>Keittiö 21</b>
<b>keittio_17_rgb</b>
<b>keittio-148_rgb</b>
<b>keittio_48_rgb</b>
<b>keittio_51_rgb</b>
<b>keittio-158_rgb</b>
<b>Keittiö 22</b>
<b>kodinhoitohuone_5_rgb</b>
<b>_8020072-Edit-2</b>
<b>_8020123-Edit</b>
<b>_8020057-Edit</b>
 

 

Keittiön suunnittelun ei tarvitse olla vaikeaa

Keittiötä suunniteltaessa on paljon pohdittavaa: minkäkokoinen allas kannattaa valita, onko etäisyys lieteen riittävä ja löytyykö hanasta astianpesukoneliitäntää? Voiko lieden sijoittaa saarekkeeseen? Mahtuvatko kaapistot varmasti?

Kuulostaa hankalalta – mutta kun valitset Carolina Keittiön, sinun ei tarvitse miettiä kalusteiden ja kodinkoneiden yhteensopivuutta tai tyytyä valmisratkaisujen kömpelöihin kompromisseihin.

Anna keittiön kalustekokonaisuuden suunnittelu, valmistus ja asennus kokeneisiin käsiimme. Vältät ikävät yllätykset ja voit luottaa siihen, että keittiösi rakentuu laadukkaista, kestävistä ja yhteensopivista tuotteista. Lopputuloksena on keittiö, joka toimii oikeassa arjessa.

Mitä keittiökalusteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon?

Keittiökalusteiden kuten kaapistojen, ovien ja helojen valinnassa on huomioitava monta seikkaa. Toimiva koko ja sijoittelu ovat ensiarvoisen tärkeitä: missä säilytetään paistoasiat, paistolastat ja muut paistovälineet, entä tarjoiluastiat? Laatikostojen sisusteet helpottavat keittiön pitämistä siistinä.

Materiaalivalinnoissa taas on hyvä huomioida elinkaari, puhdistettavuus sekä ennen kaikkea soveltuvuus tilaan, jossa pinnan täytyy kestää vesi- ja öljyroiskeita. Esimerkiksi musta keittiö ponnahdussalvoilla on eleettömän tyylikäs – toki etenkin mattapintaisena se vaatii tavallista enemmän huomiota näyttääkseen siistiltä.

 

Meiltä saat keittiön kaapistot, kaapin ovet, välitilalevyt, keittiötasot ja kaikki keittiön kiintokalusteet. Sinun tarpeisiisi räätälöityinä! Tarjoamme modernit ratkaisut myös mm. juuri nyt suositun apteekkarinkaapin ja aamiaiskaapin toteuttamiseen.

 

Laadukkaat kodinkoneet kotimaisilta valmistajilta

Kauttamme saaat myös laadukkaat keittiön kodinkoneet kuten jääkaapit, pakastimet, jääkaappipakastimet, mikroaaltouunit, liedet, liesituulettimet, uunit ja viinikaapit. Esimerkiksi modernin tyylin ystävälle sopivat integroidut kodinkoneet, jotka istuvat saumattomasti keittiön muuhun ilmeeseen. Tai miltä kuulostaisi lieteen integroitu liesituuletin?

 

Kodinkoneet tarjoaa:

 

Kotimaiset laatukumppanimme

Ovet, tasot ja helat tarjoavat:

       

 


Kortesjärvellä

Avoinna arkisin 8 - 16
Muina aikoina sopimuksen mukaan
Jääkärintie 22
010 348 3220

 


 
Lapualla

Avoinna arkisin (Ma-Ti-Ke) 9-17

Muina aikoina sopimuksen mukaan

Asemakatu 2

010 348 3225

 

 

 

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito